Zomerreis naar het Harzgebied in Duitsland van 19 juli tot en met 26 juli 2020

Home/Zomerreis naar het Harzgebied in Duitsland van 19 juli tot en met 26 juli 2020

Zomerreis naar het Harzgebied in Duitsland van 19 juli tot en met 26 juli 2020

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
19/07/2020 - 26/07/2020
Hele dag

Locatie
Hasseröder Burghotel

Categorie


Zomerwandelreis 2020 naar”Harz-gebied in Wernigerode in Duitsland

 

Van zondag 19 juli tem zondag 26 juli 2020.

Voor 2020 trekken we met ons reisgezelschap “De zomerreizigers naar Duitsland. Met name naar het Harz-gebied.

In Hasserode deelgemeente van Wernigerode hebben we een comfortabel hotel gereserveerd, met name “Hasseroder Burghotel”. We verblijven hier op basis van Half Pension, met sowieso nog wat extra’s. Met name zowel ontbijt als diner is in buffetvorm, en ook bij het diner zijn de dranken inbegrepen. Op de kamer is minibar aanwezig. Gratis toegang tot golfslagbad rechtover het hotel. Met hier ook nog andere recreatie waaronder bowling.

We trekken terug naar Duitsland. Zoals in 2017 naar Thuringen nu naar de Harz.  Zeker niet voor iedereen gekend gebied. We bevinden ons echt op de grens tussen voormalig Oost- en West Duitsland, wat hier en daar ook nog merkbaar is. Dagelijks zijn er wandelingen voorzien met 2 mogelijkheden in afstanden. We doen de beklimming naar de berg Brocken, we doen stukken van de bijna 100 km lange Hexenstieg, tocht in Bodetal bij Thale, tocht over Rappbodetalsperre kan zowel vanop stuwdam als vanop de bijna 500m lange hangbrug, …. Aan het programma moet nog wat gesleuteld worden, en hier kan ik zoals dit jaar wat hulp gebruiken. Hier doe ik graag weerom beroep op Freddy Van Melkebeke die ons op de juiste padjes brengt.

Let wel op omdat op zondag

meestal alles gesloten is en ook dan minder vrachtverkeer op de baan is reizen we van zondag tot zondag.

 

Begin januari moet ik alles definitief vastleggen, en 30 is het minimum. Dus diegene die meer info wensen of al kunnen bevestigen had ik dit graag al geweten.

Jullie zomerreisbegeleiders
Patrick & Sabine
ppe67@live.be
0479336499

 

 

Leave A Comment