Lid worden

Home/Lid worden

Wij willen even de Reynaertstappers voorstellen. Wij zijn een wandelclub met vele activiteiten.

Ieder lid is vrij om te wandelen waar en wanneer hij wil.

In 2019 zijn we begonnen met 470 leden.

Ieder jaar hebben wij in januari een jaarvergadering voor alle leden, waar o.a. de resultaten van het voorbije jaar besproken worden. Er wordt lekker gegeten en gedronken.

We hebben gereserveerd in restaurant “Tybeert” , Pontweg 3 te Lokeren.

In de winter voorzien wij een sneeuw-wandelvakantie van 8 dagen. Iedereen komt hier aan zijn trekken. Er wordt gewandeld en gelanglaufd. Eind januari 2020 gaan we naar Berchtersgarden in Duitsland.

In de zomer is er meestal een 8-daagse wandelvakantie. In juli 2019 gaan we naar de Vogezen.

.

Ons jaarprogramma telt in 2019 5 wandelingen, waarvan de eerste, onze Krokustocht, op vrijdag in de Krokusvakantie te Lokeren plaats heeft. Onze 35e Reynaerttocht, op de 2de zondag van april heeft als startplaats Zele. Verder heeft op de 1ste zondag van juli  in Lokeren  onze 2e Runnerstocht plaats. Voor de vijfde keer gaan we een Herfsttocht inrichten op de laatste zaterdag van oktober. Deze  tocht zal plaatsvinden in Sinaai. De 6de organisatie ook onze laatste tocht van het jaar, onze 35e Kersttocht  gaat door de 2de zondag van december in Sinaai.

Dit jaar worden er ook een 5- tal busuitstappen ingelegd aan zeer democratische prijzen. Regelmatig wordt er een gratis inschrijving + consumptiebon  gegeven voor tochten die door het bestuur worden aanbevolen.

Prijzen voor 2019

*zolang de voorraad strekt

Iedereen kan de te wandelen afstand en het tempo naar eigen keuze bepalen. De kleinste afstand is steeds toegankelijk voor rolwagens.

Zoals je ziet zal je je bij de Reynaertstappers niet vervelen. Zoek je een goedkope hobby? Probeer eens met wandelen. Het recreatief wandelen geeft iedereen, zowel jong als oud, de mogelijkheid om de schone plekjes van de natuur te ontdekken. Het is bovendien ook voor iedereen betaalbaar.

Kom en overtuig u zelf, zonder enige verplichting. Indien je je  als nieuw lid wil aanmelden, neem dan contact op  met het bestuur of vul het formulier in verder op deze pagina.

Voor alle inlichtingen kan je terecht op het secretariaat bij:

Marcia Van Meervenne, Filip De Pillecynlaan 47, 9111 Belsele.  Tel.: 0474.99.44.84.

e-mail : marcia.vanmeervenne@outlook.com

Rekeningnummer waarop het lidgeld gestort kan worden: 979-6099285-27 (BE48 979609928527 – BIC ARSPBE22).