6e Herfsttocht in Belsele op zaterdag 31 Oktober

Home/6e Herfsttocht in Belsele op zaterdag 31 Oktober

6e Herfsttocht in Belsele op zaterdag 31 Oktober

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
31/10/2020
07:30 - 18:00

Locatie
Parochiezaal Belsele

Categorie


 

Enkel routes, geen startzaal of rustposten, wandelpijlen zijn klaar op 31 okt 20. Pijlen blijven een paar weken hangen.

 

Alle afstanden starten aan de Parochiezaal Belsele, Hof van Belsele 2c, Belsele. Er is keuze uit verschillende afstanden nl 12, 18 en of 22 km.
Er zijn geen rustposten, wel zijn er enkele cafés die kunnen dienen als rustpost.

Alle afstanden vertrekken via het park van het hof van Belsele. Alle wandelingen gaan via het park van het hof van Belsele, vervolgens wordt er via een kasseibaantje naar de N70 gegaan, om deze te dwarsen. Via de Reinaertlaan en de Hulstendreef wordt er gewandeld richting de bossen naast de E17. De tocht gaat verder richting het oud vliegveld van Waasmunster. Er wordt nog even het treinspoor gevolgd om aan te komen thv Zaal Toon. De 12 km gaat nadien via de Kouterstraat en het station van Belsele terug naar de startplek.

De 18 km volgt eveneens tot aan de zaal Toon, het parcours van de 12 km, nadien is een extra lus die richting Sinaai gaat, dit parcours loopt over een groot deel over de vroegere wijnveld. Het Wijnveld heeft niets met wijn te maken maar met het weiden van schapen. Was vroeger ook een verbindingsweg naar Sinaai. Na deze lus en zaal Toon volgt de 18 km verder het parcours van de 12 km.

De 22 km gaat ook eerst via het spoor richting zaal Toon, nadien volgt deze de lus van de 18 km, na deze lus gaat de 22 km verder richting de bossen van Puyvelde.  Onderweg komt men voorbij de Boskapel.

Thv van het voetbal veld van Puyvelde wordt er via de Bosstraat teruggekeerd naar de startplaats, onderweg zijn er nog meerdere kapelletjes te zien.

 

 

 

Door de Corona-regels is het mogelijk dat er maatregelen gelden in de verschillende gemeentes die men aandoet. Zo moet men op datum van 05 aug 20 in het centrum van Belsele een mondmasker dragen.  Informeer u tijdig vooraleer op pad te vertrekken.

 

 

Met de medewerking van :

 

Leave A Comment