Op stap of op reis met de Reynaertstappers: altijd leuk!

Met zo’n 37 medereizigers vertrokken we vroeg in de morgen: rond half 5… De heenrit verliep vlot: we konden goed doorrijden, namen een tweetal stops en hadden bijna geen STAU ( file ). Ondanks alles is het toch een eindje rijden hoor. Terwijl ik nu toch aan het kreften ben; de zetels in de bus stonden nogal dicht op elkaar, zeker voor mensen met lange benen, sorry.

Alpensporthotel Seimler, 3 sterren, stond voor ons klaar: prima groot hotel, verzorgd  eten, zwembad, sauna, alles erop en eraan.

We hadden een wandelbegeleidster, Hilde, die ons voortreffelijk begeleidde op werkelijk prachtige wandelingen. Zo een begeleidster is echt een troef! Zelfs met minder sneeuw dan normaal beleefden we prachtige dagen. Op de skipistes lag sneeuwkanonsneeuw! We kenden een 4- tal prachtige zonnige wandeldagen.

Als extraatje bezochten we de Salsburger zoutmijnen. Voor iedereen een heel interessante en nieuwe beleving. Ook Salsburg- stad werd een mooie daguitstap.

Dagelijks wandelden we naar gelang goesting en kunnen tussen de 7 en 20 km.

Dank jullie wel, Marc Van Wichelen, Lady, Jonas voor begeleiding en busreis, bedankt Reynaertstappers, organisatoren, bedankt leuke groep medereizigers en …………………………..

hopelijk tot volgend jaar!!!!!

 

Danny D’Hooghe