Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
16/02/2024
08:00 - 15:00

Locatie
VTI Vlot School

Categorie


We werken met één zaal en maken 4 verschillende lussen, zodoende is er een grote verscheidenheid, aan te stappen afstanden.

Door de 4 te combineren is er keuze uit 4, 5, 9, 12, 14, 17, 21, en 26 km.
Alle afstanden vertrekken vanuit de Vlot! Campus, Prosper Thuysbaertlaan 1, 9160 Lokeren.

Lus 1: afstand 8.6 km 18% onverhard

De eerste lus gaat via de oude spoorlijn en Daknamse Meersen naar Daknam. Terug komen is via open veld en veerstraat, zo wordt nog een stuk van de Durme gevolgd om via het park Ter Beuken terug aan de startzaal uit te komen.

 

 

Lus 2: afstand 5.2 km 69% onverhard

De tweede lus is die met de meeste onverharde wegen, maw met de meeste natuur. Dit parcours gaat via de Durmedijk naar het Verloren bos. Nadien wordt de oversteek gemaakt naar het Bospark aansluitend komt het natuurreservaat de Buylaers. Via de andere Durmedijk keren we weer naar de Startzaal.

 

Lus 3: afstand 3.6 km 55% onverhard

De derde lus is de kleinste, deze vertrek langs de Durmedijk, andere kant dan Lus 2. Gaat zo een rondje maken in het Park Ter Beuken en na een klein rondje via Stad Lokeren komen we terug aan de startzaal.

 

Lus 4: afstand 8.7 km 8% onverhard

De vierde lus, gaat in eerste instantie een stukje door het centrum van Lokeren en het park Hoedhaar. Nadien gaat het naar het natuurreservaat het Molsbroek. Via de Buylaers en de Durmedijk komen we terug aan de startzaal.

 

 

 

 

Hierna vindt u de QR codes van de verschillende afstanden/lussen  :