Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
12/12/2021
07:30 - 15:30

Locatie
Tuinbouwschool, Sint-Niklaas

Categorie


Onze laatste inrichting van 2021 heeft plaats op zondag 12 december. U kan dan voor de 37e keer al deelnemen aan onze Kersttocht deze keer in Sint Niklaas. We starten in  de Tuinbouwschool, Weverstraat 23, te 9100 Sint Niklaas.

 

WANDELING GAAT NIET DOOR.

 

De 3 km. (2.7 km werkelijk) 50% onverhard.
We vertrekken richting de Hoge Kouterstraat, om via het voetbalveld terug te keren naar de Weverstraat, die we blijven volgen tot aan de startzaal.

De 6 km. (6,3 km werkelijk) 38% onverhard.
We vertrekken zoals de 3 km richting van de Hoge Bokstraat, maar gaan linksaf naar de N70, die we oversteken. Via een zijpadje blijven we de N70 even volgen, tot aan de Bookmolenstraat. Aan de Arkestraat, gaan we rechtsaf, ietwat verder steken we de N70 over. We blijven de Arkestraat volgen. Via de Herkstraat komen we in de Eethoekstraat, via de Kuilstraat komen we in de Weverstraat, die we blijven volgen tot aan de Startzaal.

De 10 km. (9 km werkelijk) 41% onverhard.

Dat is een combinatie van de 3 en de 6 km.

De 17 km. (16,9 km werkelijk) 33% onverhard.

We vertrekken in dezelfde richting als de 6 km en steken de N70 over. In plaats van af te buigen naar links, gaan we rechtdoor. Via een parallelweg blijven we de N41 volgen tot aan de spoorweg, dewelke we oversteken. Via een lang pad komen we aan in de Gentstraat, deze steken we over en gaan via hetzelfde pad verder tot aan de Groenstraat. Deze blijven we volgen en net voor de Colliestraat, slaan we rechtsaf een pad in, dat we blijven volgen tot aan  de Eikenlaan. Als we het pad uitkomen, staan we recht voor een passieve villa. Zie foto.  In de Eikenlaan gaan we linksaf. Iet verder slaan we de Gouden leeuwstraat in. En via de Kouterstraat en de Sinaaiwegel komen we aan in de rustpost, Zaal Toon.

Na de rust gaan we via de Stationswegel, tot aan de Koutermolenstraat. Via de Vijverstraat, gaan we door het hof van Belsele. We gaan onder de N70, via de Populierenwijk en Waterschoot naar de Bergstraat. Via de Eekhoutstraat en Kuil gaan we naar de Weverstraat, daar is ook de startzaal.

De 20 km. (19,6 km werkelijk) 81% onverhard.

Dat is een combinatie van de 3 en 17 km.

De 26 km. (26,1 km werkelijk) 35% onverhard.

Dat is de 20 km, met een extra lus in Zaal Toon.
Extra lus: na de rust gaan we via de wijk en een veldwegel naar de Kernemelkstraat. Die blijven we volgen, tot de Hulstbaan Via het Wijnveld, gaan we naar de Belselewegel die we volgen tot we op het parcours van de 20 komen en gaan zo verder naar de rustpost Zaal Toon.

 

 

 

 

 

 

Hieronder vinden jullie de QR-code van elke afstand, door deze in te scannen is het mogelijk om de kaart af te drukken.

 

 

Met medewerking van :