Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
11/12/2022
08:00 - 15:00

Locatie
Parochiezaal Sinaai

Categorie


Er is keuze uit 6, 10, 15, 20 en 24 km.

 

Alle afstanden vertrekken vanuit de parochiezaal Dries, Dries 70 in 9112 Sinaai.

 

De 6 km (werkelijk 5.8 km) 30% onverhard

We vertrekken langs de Edgar Tinelstraat om iets verder linksaf te gaan en stappen voorbij het kerkhof. We volgen een tijd heet pad naast de Fondatiebeek. Via de Cadzandstraat en Hondsneststraat keren we terug richting startzaal.

De 10 km (werkelijk 10.3 km) 43% onverhard

In het begin wordt de route van de 6 km gevolgd, echter aan het kruisbeeld wordt er linksaf gegaan en wordt er via kleine padjes gewandeld, tot aan het kanaal van Stekene. Dit kanaal wordt even gevolgd, aan de Fondatiebeek gaan we rechtsaf en volgen de beek tot aan de rustpost. Na de rust wordt weer het parcours van de 6 km gevolgd.

De 15 km (werkelijk 15.3 km) 32% onverhard

De route van de 10 km wordt gevolgd, maar in plaats van het Kanaal van Stekene te volgen wordt dit kanaal overgestoken. Via het monument van Baudeloo en het voormalig station van Klein Sinaai komen we aan bij de rust.
Na de rust wordt er weer gekeerd, langs een ander padje en komen we weer uit bij het Kanaal van Stekene, dat wordt een tijd gevolgd, maar langs de andere kant dan het parcours van de 10 km. Ter hoogte van de Fondatiebeek wordt het kanaal overgestoken en volgen we verder het parcours van de 10 km tot aan de startzaal.

 

De 20 km (werkelijk 19.6 km) 43% onverhar

De 20 km is hetzelfde parcours als de 15, met één uitzondering, bij de rust in Klein Sinaai, wordt er een lus gemaakt. De lus gaat voornamelijk via open velden naar het Wullebos.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De 24 km (werkelijk 22.8 km) 48% onverhard

De 24 km volgt het parcours van de 20, met enige verschil er is een grotere lus in het Wullebos. Dit parcours is dan ook voor de helft onverhard.

 

Hierna is een kleine presentatie van de tocht. (gemaakt door José Elinck)

 

Hieronder vinden jullie de QR-code van elke afstand, door deze in te scannen is het mogelijk om de kaart af te drukken.

 

 

 

Met medewerking van :