Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
03/07/2022
06:00 - 16:00

Locatie
Jeugdstadion Sporting Lokeren

Categorie


 

Alle afstanden starten in de Jeugdkantine van Sporting Lokeren-Temse, Daknamstraat 91, Lokeren. Er is keuze uit verschillende afstanden nl 7, 13, 16, 21, 25, 30, 40 en 50 km.
Alle afstanden vertrekken via de parking zo naar de Daknamstraat en gaan allen door het Park Ter Beuken.

Op 3  juli 22 vindt voor de 4e keer de Runners’Lab Walk Classic plaats in Lokeren.

De start heeft plaats in het  Jeugdkantine van Sporting Lokeren – Temse, Daknamstraat 91 te 9160 Lokeren.

De liefhebbers van de 50 km kunnen starten vanaf 6 uur tot 8 uur en de andere afstanden 7, 12, 18, 23, 27, 32 en 40 km vanaf 7 uur tot 15 uur.

*************************************************************************************************************

Voorinschrijving voor leden WSVL (aan 10 euro) voor de 50 km is mogelijk tot en met 1 juni, met de zekerheid van een T-shirt met de gewenste maat.

Voorinschrijving voor niet-leden WSVL (aan 11.50 euro) voor de 50 km is mogelijk tot en met 1 juni, met de zekerheid van een T-shirt met de gewenste maat.

Op de dag zelf kost een inschrijving met bevoorrading 12 euro. (voor niet leden WSVL 13.5€) en geen zekerheid van een t-shirt.

Wat krijg je voor dit bedrag: een pracht van een natuurwandeling, een belegd broodje, boterkoek, rijsttaartje, hotdog, 2 x een consumptiebon van 1,50 euro, één consumptiebon van 2.50 euro, een peperkoek, een koek en bevoorrading met water. Bij aankomst, na het volbrengen van de 50 km wandeling, een  T-shirt geschonken door de Grootste Loopspeciaalzaak Runnerslab uit Zwijndrecht. T-shirt enkel voor de eerste 250 ingeschreven deelnemers die de tocht hebben volbracht.

 

VOORINSCHRIJVEN KAN NIET MEER, INSCHRIJVEN ENKEL MOGELIJK OP DE DAG VAN DE WANDELING 03 JULI 22.

 

Info marc_bellens@hotmail.com

 

Alle afstanden vertrekken vanuit de jeugdkantine van Sporting Lokeren Temse, Daknamstraat 91 in Lokeren.

De 7 km (werkelijk 7.2 km) 26% onverhard

We vertrekken tussen de voetbalvelden en via de Daknammolenstraat richting van de oude spoorlijn. We blijven de oude spoorlijn volgen tot net voor de Pontweg, via het veld gaan we richting van de Moervaart. We blijven  de Moervaart even volgen en komen zo terug aan de Pontweg, die gaan we even volgen, tot aan een veldwegel rechtsaf het veld in, die uitgeeft op de Daknammolenstraat, daarna via de Kluisstraat en de Bosstraat, komen we aan bij de startzaal.

De 13 km (werkelijk 13.7 km) 44% onverhard

Dit parcours loopt hetzelfde als de 7 km, tot aan de Moervaart, de 13 km steekt de Moervaart over. We blijven de Moervaart volgen, tot aan de Zuidlede, dewelke we oversteken, daarna volgen we terug de Moervaart een hele tijd. Als we aan de Hertebeek komen, steken we deze over en blijven de beek volgen, tot aan de Nieuwe Baan, waar we rechtsaf gaan, iets verder hebben we dan een rustpost. Na de Rustpost (Van Mele). Volgen we een tijdje de Oosteindestraat tot aan de Weehaagstraat, waar we linksaf gaan. Aan de Weehaagsbaan gaan we rechtsaf. Via een padje komen we in de Spletterendreef, waar we de Moervaart oversteken. Aan de Pontweg, slaan we linksaf tot aan de kapel, vanaf daar volgen we terug het parcours van de 7 km.

De 16 km (werkelijk 16.6 km) 37% onverhard

Tot aan de rust (Van Mele) wordt het parcours van de 13 km gevolgd. Na de rust slaan we rechtsaf in de Sint-Jansdam. Na de Sint-Jansdam wordt er een pad gevolgd in de Bunders tot aan de Kanondreef. Via de Kasteeldreef komen we in het dorp van Eksaarde, naar nemen we de richting van Bauschoot, alwaar er een rustpost (Bauschoot) is. Na de rust volgen we een pad tot aan de Zuidlede, Die volgen we een klein eindje en dan steken we de Zuidlede over. Via een pad komen we aan de Spletterendreef, vanaf daar volgen we terug het parcours van de 13 km.

De 21 km (werkelijk 21,5 km) 34% onverhard

De 21 km, volgt de 16 km tot aan de Rust in Bauschoot. Na de rust slaan we rechtsaf de Keerkensweg in. Dit blijven we volgen tot aan de Rechtstraat die we oversteken en volgen het pad tot aan de Olentgrracht. We slaan rechtsaf en volgen de Olentgracht nog even, gaan rechtsaf en volgen een pad tot aan de Rechtstraat, die we blijven volgen tot aan Bauschoot waar we weer kunnen rusten. Na de rust volgen we het parcours van de 16 km.

De 25 km (werkelijk 24.9 km) 38% onverhard

De 21 km, volgt de 16 km tot aan de Olentgracht. Hier wordt de Olentgracht overgestoken en volgen we de Terwestwegel tot aan de Kruisdam waar we rechtsaf gaan en blijven dit volgen tot aan de Zuidlede, die we oversteken, de Zuidlede blijven we een hele tijd volgen tot we weer de Zuidlede kunnen oversteken en aan de Olentgracht uitkomen, die volgen we eventjes., daarna volgen we een pad tot aan de Rechtstraat en vanaf hier volgen we weer het parcours van de 16 km.

De30 km (werkelijk 29.3 km) 48% onverhard

De 30 km volgt de 25, tot aan de Terwestwegel, deze blijven we volgen en slaag niet af aan de Kruisdam, maar gaan verder rechtdoor tot aan de Oudendom, daar gaan we rechtsaf, ter hoogte van de Stenenbrug is er een rustpost (Poelman). Na de rust gaan we verder richting domein, maar na het oversteken van de Zuidlede gaan we rechtsaf en blijven de Zuidlede een hele tijd volgen. Net tot wanneer we de Zuidlede kunnen oversteken, vanaf daar volgen we het parcours van de 25km.

 

 

 

 

De 40 km (werkelijk 39.1 km) 47% onverhard

We volgen het parcours van de 30 km zo goed als volledig, enkel bij de rust Poelman is er een extra lus, die nu wordt beschreven. Na de rust slaan we rechtsaf het bos in, gaan tot aan de Dijkgracht die we volgen, tot wanneer we de Zuidlede kunnen oversteken. Na de oversteek, slaan we linksaf en blijven de Zuidlede een tijdje volgen, zo komen we ook in het Prov. Domein van Wachtebeke. Via verschillende padjes en het Krekelbos, komen we terug bij de rustpost (Poelman).

De 50 km (werkelijk 49.6 km) 50% onverhard

De 50 km volgt het parcours van de 40 km, tot aan de laatste rustpost in Bauschoot. Na de rust, vertrekken we richting het dorp van Eksaarde, maar ter hoogte van het college, slaan we linksaf richting Moerbeke. We volgen een stukje de oude spoorlijn en via de Bruggemansdreef en een pad komen we aan de Moervaart, net voor de moervaart slaan we rechts af. De Moervaart blijven we voor een 6*tal km volgen en daarna slaan we rechtsaf en via de Nieuwe Baan komen we bij een rustpost Oosteindeken. Na de rust wordt het parcours van de 13 km gevolgd tot aan de startzaal.

 

 

 

 

 

Hieronder vinden jullie de QR-code van elke afstand, door deze in te scannen is het mogelijk om de kaart af te drukken.