Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
30/10/2021
08:00 - 18:30

Locatie
Parochiezaal Sinaai

Categorie


7de Herfsttocht met vertrek vanuit Dries, Sinaai.

 Er is keuze uit verschillende afstanden, nl: 6, 10, 17 en 26 km.

Alle afstanden starten in de parochiezaal Sinaai, Dries 70, Sinaai.

De kleinste afstand is geschikt voor rolstoelen en buggy’s.

Bij het vertrek is er al direct een splitsing, de 6 km gaan naar links en alle andere afstanden gaan via het kerkhof.

De 6 km. (6,0 km werkelijk) 43% onverhard.
Na het vertrek gaan we richting de voetbalvelden en iets verder steken we de Hooimansstraat over.  We blijven een hele eind naast de Belselebeek lopen tot aan de Kouterstraat, die volgen we even tot aan de Sinaaiwegel, dewelke we inslaan. Via de Sinaaiwegel, komen we voorbij de Boskapel. We vervolgende Sinaaiwegel tot aan de Burmstraat, op het einde slaan we linksaf in de Molenstraat. Iets verder gaan we weer linksaf en komen we in de Stenenmuurstraat, daar gaan we voorbij de Sint-Annakapel. Via de wijk van de Rapenakker komen we aan de startzaal.

De 10 km. (10,6 km werkelijk).

We vertrekken via Sinaaidorp en slaan rechtsaf in de eerste veldwegel die we tegenkomen. Deze blijven we volgen, na verschillende bochten komen we in de Neerstraat. We gaan verder via de Ettingstraat, na het volgen van ettelijke veldwegels, komen we in de Fondatie het stiltegebied. V

ia de Cadzandstraat verlaten we de fondatie. Voor de liefhebbers is er een rustpost in de kantine van de voetbalvelden. Via de Hondsneststraat, gaan we voorbij de Oswald hoeve, we gaan terug naar de startzaal via de Edgard Tinelstraat en de Papenakkerswijk.

De 17 km. (17,0 km werkelijk) 52% onverhard.

De 17 km volgt tot aan de Fondatie het spoor van de 10 km. Na de Fondatie gaan we via het Besluit van Boudelo. Eerst volgen we het kanaal van Stekene en iets verder gaat we verder via de Moervaart. In Klein Sinaai is er een rustpost. Na de rust keren we terug via de Meulenbossen. Via de Lunnenbergstraat en een paar veldwegels, komen we weer aan het Kanaal van Stekene. Aan de Koebrug gaan we linksaf en zo komen we weer in de Fondatie.

Waarna we weer het parcours van de 10 km volgen.

De 26 km. (25,9 km werkelijk) 59% onverhard.

Tot aan de rust in Klein Sinaai wordt het traject van de 17 km gevolgd.
Na de rust is er nog een lus van ongeveer 8 km. De lus is voor 75% onverhard en loopt voor het grootste deel in het Wullebos.

 

 

 

 

Hieronder vinden jullie de QR-code van elke afstand, door deze in te scannen is het mogelijk om de kaart af te drukken.

 

Hieronder een impressie van de tocht gemaakt door José Elinck.

Met de medewerking van :