Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
12/09/2020
00:00

Locatie
't schipken

Categorie


 

Door Covid-19 perikelen hebben we het helpersfeest // voorwandeling Reynaerttocht moeten annuleren, is uitgesteld naar latere datum.

Zoals voorbije jaren organiseren we ook dit jaar een etentje om onze vrijwilligers te bedanken voor hun bijdrage tot het succes van onze tochten.

Dit jaar hebben we gekozen voor een nieuwe formule, het etentje gaat plaats hebben op de middag en niet ’s avonds.

 

Vertrek wandeltocht aan ’t Schipken, Dijkstraat 86, 9240 Zele, we spreken af voor de loods van Van Akelyen Services, daar staan we uit de weg voor het verkeer.
We vertrekken stipt om 08.00 hr voor een tochtje van 10,7 km, onderweg is er een kleine stop voorzien met koffie, thee en water. Met enkele stoelen om even te rusten, voor de personen die nood hebben aan een kleine rust.

Alle vrijwilligers, ook diegene die niet meewandelen, worden dan verwacht tegen 10.45 hr, in de zaal van ‘t Schipken, de ingang van de zaal is achteraan, daar is ook een kleine parking. Er is ook parking voor de hangar van Van Aleleyn Services.

Brunch wordt opgediend in buffetvorm.

Buiten koffie en thee zijn er ook geestrijke en niet-geestrijke dranken voorzien. In de zaal staat er een kleine toog, waar de dranken, kunnen besteld worden.

Medewerkers die vorig jaar tweemaal hebben meegeholpen mogen gratis komen, alle andere personen betalen 40 euro

We hopen die dag alle medewerkers te mogen verwelkomen.

Gelieve tijdig, ten laatste op ……., aan de voorzitter te laten weten of je mee komt wandelen en/of je naar het aansluitend helpersfeestje komt.
Bij voorkeur per mail, maar telefonisch mag ook.

 

PS.: verwittiging voor enkel wandelen, is twee dagen op voorhand genoeg.