Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
24/04/2022
07:00 - 17:00

Locatie
Polyvalente Zaal "De Klavers"

Categorie


De leden van De Reynaertstappers krijgen op deze tocht, na scanning van hun lidkaart, een consumptiebon aangeboden door de club.

 

Er is keuze uit 6, 8, 14, 15 en 20 km.

Alle afstanden vertrekken vanuit de Klavers, Sint-Andriesstraat 4, Belsele.

De 6 km (werkelijk 6.8 km) 33% onverhard

Vertrekt in zuidelijke richting, naar het Hof van Belsele, voor de Belselebeek gaan we linksaf en lopen een tijdje evenwijdig met de N70, tot wanneer we aan de tunnel onder de N70 komen, die gaan we onderdoor. Daarna volgen we de Malpertuslaan tot aan het padje en gaan daar linksaf. Op het einde van Bruin De Beerlaan, gaan we rechtsaf, een padje. Via het voetbalveld en de Bergstraat komen we in de Arkestraat, onderweg komen we nog een wei met lama’s tegen. De Arkestraat volgen we tot aan de Waterschootstraat waar we linksaf gaan. Via de lage dijk, komen we in de Tiecelijnstraat die we volgen tot aan de tunnel onder de N70. Via de Hulstendreef komen we aan bij de startplaats.

De 8 km (werkelijk 7.9 km) 40% onverhard

Vertrekt in noordelijke richting, deze gaat naar de Stationswegel. Thv de Moortelhoekstraat steken we het spoor over. Vanaf daar wordt er een pad gevolgd doorheen de open velden. Tot aan de Gentstraat die we over steken. We gaan via verschillende padjes en de Groenstraat naar de Eikenlaan. Hier slaan we linksaf thv de passieve witte villa. Via de Kleemstraat en een pad komen we aan bij de Sint Barbara kapel. Hier gaan we linksaf de Heiakker in. Via de Sint-Andrieswegel, gaan we naar Belseledorp. Via de Molendreef en een padje, komen we weer aan ons vertrekpunt.

De 13 km (werkelijk 13.0 km) 48% onverhard

LET OP :OP DIT PARCOURS IS ER GEEN RUSTPOST VAN ONS

De 13 km volgt de 8 km tot aan de Groenstraat en ipv af te slaan wordt de Groenstraat over gestoken. Het pad wordt verder gevolgd tot aan de Eikenlaan, hier gaan we rechtsaf. In de Marktstraat gaan we linksaf, waar we de Molenbeek-Paddeschootbeek een tijdje volgen, anderhalve km verder gaan we linksaf en komen we terug in de Marktstraat, we gaan voorbij de Parochiekerk Sint-Job. In de Kruisstraat slaan we linksaf en gaan terug een padje bewandelen. We volgen een hele eind de Wed Voswegel tot in de Goudenleeuwstraat.

Hier slaan we linksaf in de Sinaaiwegel en komen voorbij de Boskapel, de wegel volgen we tot de Kouterstraat en via een andere wegel komen we in de Koutermolenstraat. Voor de Eindestraat gaan we rechtsaf zo naar de Vijverstraat en via het park van Belsele komen we  in de Kasteeldreef. We volgen de Belselebeek en via Belseledorp en Molendreef komen we weer aan de startzaal.

De 15 km (werkelijk 14.7 km) 37% onverhard

Dat is en combinatie van de 6 en 8 km.

De 20 km (werkelijk 19.8 km) 43% onverhard

Dat is een combinatie van de 13 en de 6 km.