Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
27/06/2021
07:00 - 17:00

Locatie
Polyvalente Zaal "De Klavers"

Categorie


Alle afstanden starten in de sporthal De Klavers, Sint Andriesstraat 4, 9111 Belsele. Er is keuze uit verschillende afstanden nl 7, 12, 15, 20, 22 25 en 28 km

Er is een rustpost onderweg, in Sinaai, de parochiezaal kunnen de toiletten gebruikt worden en er is de mogelijkheid om even te rusten. Dat is de zaal van de Steinbockvrienden, maar daar is enkel inschrijving, geen catering.

De 7 km. (7,0 km werkelijk),We vertrekken richting de kerk van Belsele, maar slaan linksaf richting het hof van Belsele. Iets verder slaan we linksaf richting de Hulstendreef, om daar de tunnel onder de N70 te nemen. We lopen naast de Populierenwijk, over een lage dijk naar Waterschoot. Daarna komen we in een gebied waar het in de zomer vol staat met paarden. Om iets verder de N70 over te steken. Via Bookmolen en weiakker gaan we richting de N41, die blijven we, via het fietspad volgen tot aan de spoorlijn, daar gaan we linksaf.  Dit fiets/wandelpad volgen we terug tot aan de start.

De 12 km. (12,3 km werkelijk)

De 12 km vertrekt ook in de richting van de kerk en gaat ook via het hof van Belsele, dit laatste wordt volledig gevolgd tot aan de Vijverstraat, de naam zegt het al, we gaan voorbij een tamelijk grote vijver, richting de Koutermolenstraat. We steken het spoor over en gaan verder richting Houtakker. We buigen af naar rechts en gaan verder richting het station van Sinaai, dat eigenlijk in Belsele ligt. We steken het spoor niet over, maar gaan verder via veldwegels richting het vroegere wijnveld. Via de Hulstbaan gaan we verder naar de parochiezaal van Sinaai, daar is er geen rustpost. Rond de kerk zijn er wel een paar cafés die mogelijks open zijn. Na het passeren van de dorpskern van Sinaai, gaan we verder via de Sinaaiwegel, die blijven we volgen tot aan de Kouterstraat. Die steken we over en vervolgen onze weg via de Kouterwegel tot aan de Koutermolenstraat. Via de Kouterwegel gaan we naar het spoor dat we blijven volgen tot de stationswegel om zo naar de start terug te keren.

De 15 km. (15,1 km werkelijk)

De 15 km volgt voor een groot stuk hetzelfde parcours als de 12 km, maar thv de Boskapel slaan we linksaf, daar waar de 12 km rechtsaf gaat. Via de Burmstraat, volgen we de Drijschouwwegel, steken de Gouden Leeuwstraat over en komen op de Weduwe Voswegel. We slaan rechtsaf op de Bosstraat en via het Puiveldewegelken, komen we  in de Eikenlaan. Via de Kleemstraat komen we aan het spoor, vanaf daar volgen we het parcours van de 12 km tot aan de start.

 

De 20 km. (19,3 km werkelijk)

Dat is een combinatie van de 7 km met de 12 km.

De 22 km. (22,1 km werkelijk)

Dat is een combinatie van de 7 km met de 15 km.

De 25 km. (25,6 km werkelijk)

Dat is 19 km met een extra lus vanaf de kerk van Sinaai.

Extra lus van 6 km (werkelijk 6,2 km in Sinaai.

Vertrekken aan de parochiezaal, via het kerkhof, zo naar de Sinaaidorp, daar gaan we rechtsaf op de Kosterwegel, dan linksaf de Bockwegel. Daar zijn er nog restanten van een Duitse bunker, maar je moet goed kijken, is nogal overwoekerd. Via de Neerstraat komen we in de Ettingstraat. Aan de Fondatiebeek slaan we rechtsaf de Aarddreef in. De Fondatiebeek volgen we toe aan de Cadzandstraat, om vervolgens rechtsaf te slaan in de Hondsneststraat, via de Tinelstraat en de wijk Wegels komen we terug aan de kerk van Sinaai.

De 28 km. (28,3 km werkelijk)

Dat is een combinatie van de 22 km met de extra lus in Sinaai.

 

Hieronder vinden jullie de QR-code van elke afstand, door deze in te scannen is het mogelijk om de kaart af te drukken.