Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
04/11/2017
16:00 - 23:00

Locatie
De Vierde Zaal

Categorie


BESCHRIJVING van de “27e SPOKENTOCHT” ons bezorgd door de Florastappers vzw.

 

Op zaterdag 4 november 2017 is het weer zover. Florastappers Gent vzw richten opnieuw hun Spokentocht in en dit reeds voor de 27ste keer. Het wordt opnieuw zoals elk jaar een uniek gebeuren, vermits het een niet “gewone” avondwandeling betreft, maar een organisatie die in een mysterieuze sfeer wordt gehuld. Al bij aankomst in onze ruime startzaal, DeVierdeZaal, Driebeekstraat 2 te Gentbrugge zorgt de aankleding van de zaal, zoals aangepaste muziek, spoken- en griezelversiering ervoor dat u zich inleeft in wat nog komen zal.

Zo zullen een aantal spoken en griezels, verspreid over de verschillende omlopen van 6 en 9 km U, als wandelaar in de juiste stemming proberen te brengen. Op de meest onverwachte plaatsen of momenten komen ze uit het niets te voorschijn om de deelnemers op hun eigen, zo typische en verschillende manier te “begroeten”, waarbij het gegil en gekrijs van verschrikte deelnemers de stemming ten top zal drijven. Dit jaar wordt het actieterrein van onze spoken terug Gentbrugge, een streek waar onze spoken reeds verschillende keren actief waren en waar ze zich ten volle zullen kunnen ontplooien. Er werden heel wat nieuwe paden aangelegd in de regio, die we uiteraard maximaal zullen benutten. Naast hun aanwezigheid zorgen ook de gepaste attributen en buitengewone effecten voor een geslaagd opzet.

De ervaring leert dat deze organisatie, naast het bezoek van de diverse wandelclubs ook heel veel niet bij een wandelclub aangesloten wandelaars aantrekt. Zij komen telkens opnieuw de unieke sfeer opsnuiven. Het is ook de wandeling die in kleine groepjes met vrienden of werkmakkers wordt uitgestapt waarbij één ieder probeert zijn medewandelaars de stuipen op het lijf te jagen, zodat ook de wandelaars zelf mee zorgen voor de opbouw van het gebeuren.

Wijzelf, zorgen ervoor dat alles in opperste veiligheid kan gebeuren. Indien je fluorescerende kledij of strips hebt, trek je die best aan kwestie van zichtbaar te zijn op de openbare weg. Een zaklamp kan ook best van pas komen, hoewel sommigen verkiezen om zonder zaklamp het parcours in het donker af te stappen. Dan wordt het pas echt griezelen! Wij vragen dan ook met aandrang, zeker gezien het een avondwandeling is, de veiligheidsvoorschriften betreffende het verkeer na te leven.

Hopelijk krijgen we dit jaar een koude maar droge nacht zodat jullie en onze spoken kunnen genieten van een onvergetelijke sfeer.

Florastappers Gent verwelkomen U graag in Gentbrugge, the place to be op zaterdag 4 november!

 

 

 

Inschrijvingskaart  + consumptiebon “gratis” te verkrijgen bij de start

              bij afgifte van de bon die je vindt in ons clubblad