Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
21/09/2018 - 23/09/2018
Hele dag

Locatie
Victor’s Residenz-Hotel

Categorie


Vrijdag 21 september: Om 7 u. stipt samenkomst op de parking van Garage Van den Keybus, Hulstendreef 21 te Belsele. Er wordt gevraagd om de auto’s aan de linkerkant vooraan van het bedrijf te parkeren.

In de voormiddag houden we een sanitaire stop, met mogelijkheid om een tas koffie te drinken, langsheen de autosnelweg.

Rond de middag zullen we in Saarburg aankomen, waar we de benen eens kunnen strekken en een leuke eetgelegenheid zoeken voor ons middagmaal, er is keuze genoeg aan het middelpunt van het romanistisch en idyllisch klein stadje aan het water.

Na de middag brengen we nog een bezoek (gemakkelijk schoeisel) aan het Wolfspark van Merzig, vooraleer we naar ons verblijf rijden in het Residenz-Hotel te Saarlouis, waar de kamers verdeeld worden, met daarna een warm avondmaal.

Zaterdag 22 sept. rijden we richting Mettlach voor onze wandeldag, waar we verschillende parcours uitgekozen hebben in het middelgebergte van de Saar-Hunsrück-Steig, naar ieders mogelijkheid, zelfs een vlakkere wandeling langsheen de Saar, met overzet onderweg.

Zondag 23 sept.vertrekken we na het ontbijt, naar Mettlach, waar we eerst het museum van Villeroy&Boch gaan bezoeken. Aansluitend gaan we naar Mettlacher Abtei-Bräu voor ons middagmaal.

N.B. Alle middagmalen zijn voor eigen rekening. Het verblijf in het hotel is op basis van half pension.

Onderweg naar huis houden we nog een stop in Brasserie du Bocq te Purnode, waar we een rondleiding doen (met gids), die we dan afsluiten met een proeverij en een broodjesmaaltijd (in de prijs inbegrepen).

Hopelijk hebben alle deelnemers ondertussen de factuur van Weidel Tours vereffend?  Wij hebben alvast alle voorschotjes ontvangen die dienen voor de entrees, de overzet en de broodjesmaaltijd op zondag.

Contactpersoon: Robert D’haese, mail: rob.dhaese@telenet.be of bel ons op het nr.: 0497-505.178 Robert, 0497-505.177 (Mariette).

Wanneer we op onze bestemming zullen arriveren hangt natuurlijk af van het verkeer, dus dit programma kan wijzigen buiten onze wil om.

 

 

 

 

 

 

 

.