Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
30/08/2019 - 01/09/2019
Hele dag

Locatie
Hotel Vayamundo

Categorie


Toch op weekend in september 2019. Walk-On Wandelclassics in Houffalize.

Graag melden we dat we toch een weekend hebben samengesteld voor september dit jaar. Eigenlijk is het eind augustus begin september. Namelijk we zouden vertrekken op vrijdag 30 augustus en terugkomen op zondag 1 september. We gaan deelnemen aan de Walk-On Wandelclassics ingericht door hoofdorganisatie Wandelsport Vlaanderen.

Dit houd in dat zij op zaterdag en zondag 2 dagen tochten van verschillende afstanden hebben ingericht zoals wij ze wekelijks gewoon zijn.

Vertrek op vrijdag 30 augustus:

We vertrekken in Lokeren om 9u aan de parking BRICO (tweebruggenstraat), en vervolgens om 9u30 bij Van De Keybus in Belsele.

Op zondag keren we terug huiswaarts om 16u.

Verblijf:

We verblijven voor 2 nachten op basis van half pension in hotel VAYAMUNDO. Hierbij is inbegrepen s’morgens uitgebreid ontbijtbuffet. s’Avonds is het ook buffet met inclusief dranken (gewone bieren,wijn, fris- en warme dranken).

Kostprijs:

Op basis van dubbelkamer € 175 per persoon.

Hierbij kan vrijblijvend annuleringsverzekering genomen worden voor € 8. Voor singelkamers komt er € 15 extra bij per nacht.

Wens je in te schrijven geef dan een seintje aan Robert of Patrick, en stort je volledige inschrijvingsbedrag op rekening van busreizen met rekeningnummer BE70 9731 8168 9825 met vermelding weekend + naam.( niet inschrijven op rekening van de club- daguitstappen).

Op vrijdag maken we een ommetje via koopcentrum Schiede in G.H. Luxemburg waar we ook s’middags mogelijkheid hebben om te eten. Op zaterdag en zondag kunnen we de uitgepijlde wandelingen doen met afstanden tussen 5 en 25 km per dag (verschillende parcours) in de prachtige omgeving van Houffalize.

Via Wandelsport Vlaanderen hebben we 25 kamers kunnen reserveren. Dus de plaatsen zijn beperkt! Snel inschrijven is de boodschap. Tot 15 juni geven we voorrang aan clubleden van de Reynaertstappers vzw.

Daarna geven we ook de mogelijkheid aan niet leden.

Wens je meer info kijk alvast op, en scroll tot Walk-On Wandelclassics 2019: https://www.wandelsportvlaanderen.be/

Wij zorgen natuurlijk wel voor busvervoer.

Ook verdere info steeds te bekomen bij

Robert en/of Patrick

rob.dhaese@telenet.be of ppe67@live.be