Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
28/08/2020 - 30/08/2020
Hele dag

Locatie
Hotel Vayamundo

Categorie


Op weekend in augustus 2020. Walk-On Wandelclassics in Houffalize.

Wegens groot succes in 2019 hebben we terug een weekend  samengesteld voor eind augustus dit jaar. Namelijk we zouden vertrekken op vrijdag 28 augustus en terugkomen op zondag 30 augustus. We gaan deelnemen aan de Walk-On Wandelclassics ingericht door hoofdorganisatie Wandelsport Vlaanderen.

Dit houd in dat zij op zaterdag en zondag 2 dagen tochten van verschillende afstanden hebben ingericht zoals wij ze wekelijks gewoon zijn.

Vertrek op vrijdag 28 augustus:

We vertrekken in Lokeren om 9u aan de parking BRICO (tweebruggenstraat), en vervolgens om 9u30 bij Van De Keybus in Belsele.

Op zondag keren we terug huiswaarts om 16u.

Verblijf:

We verblijven voor 2 nachten op basis van half pension in hotel VAYAMUNDO. Hierbij is inbegrepen s’morgens uitgebreid ontbijtbuffet. s’Avonds is het ook buffet met inclusief dranken (gewone bieren,wijn, fris- en warme dranken).

Kostprijs: zie clubblad

Wens je in te schrijven geef dan een seintje aan Robert of Patrick, en je krijgt zo vlug mogelijk, via e-mail, alle gegevens om de reis af te rekenen.

Op zaterdag en zondag kunnen we de uitgepijlde wandelingen doen met afstanden tussen 5 en 25 km per dag (verschillende parcours) in de prachtige omgeving van Houffalize.

Via Wandelsport Vlaanderen hebben we 30 kamers kunnen reserveren. Dus de plaatsen zijn beperkt! Snel inschrijven is de boodschap. Tot 15 juni geven we voorrang aan clubleden van de Reynaertstappers vzw.

Daarna geven we ook de mogelijkheid aan niet leden.

Wens je meer info kijk alvast op, en scroll tot Walk-On Wandelclassics 2020: https://www.wandelsportvlaanderen.be/

Wij zorgen natuurlijk wel voor busvervoer.

Ook verdere info steeds te bekomen bij

Robert en/of Patrick

rob.dhaese@telenet.be of ppe67@live.be