Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
15/09/2017 - 17/09/2017
Hele dag

Locatie
Logis Prim Hotel Bagatelle

Categorie


Ons lang weekend gaat deze keer door van: 15 tot 17 september, naar de champagnestreek, in samenwerking met (De Durme Reizen) Weidel Tours.

 

We zullen verblijven in het “Prim ’Hotel Bagatelle” gelegen in Dizy (Epernay), in half pension en we beschikken daar over 30 kamers.

Programma van: 15 tot 17 september, naar de champagnestreek, met De Durme Reizen.

Vrijdag 15 september vertrekken we ’s morgens om 7 u. stipt aan Van Den Keybus te Belsele.

Op onze heenweg drank- en sanitaire stop nabij de autosnelweg. Tegen ’s middags arriveren we dan in Laon, hooggelegen middeleeuwse “stad van Kunst en Geschiedenis”. Een wandeling langs de stadsmuren geeft tevens de gelegenheid om van het prachtige uitzicht over de lage stad en de omliggende laagvlakte te genieten. Er zijn verschillende mogelijkheden om daar iets te eten, vrij naar eigen keuze.

In de namiddag; een champagne proeverij in Villers-sous-Châtillon.

Daarna rijden we naar ons “Hotel-Bagatelle”, in Dizy, waar we worden opgewacht voor de kamerverdeling en een uitgebreid avond buffet.

Zaterdagmorgen na het ontbijt starten we om 9 u. richting Chamery voor een korte of iets langere wandeling (we verdelen ons in 2 groepen), extra propere schoenen meenemen op de bus voor ’s middags, om 12u30 gebruiken we aldaar het middagmaal in een champagnehuis. Een treinrit door de wijnvelden en afsluiten doen we met een bezoek aan de champagne kelder, natuurlijk met een degustatie (dit alles is in de prijs inbegrepen). Dan terug naar ons hotel voor het avondmaal.

Zondagmorgen 9 u. rijden we naar een champagnehuis in Damery, met rondleiding en degustatie.

Bij alle proefdegustatie ’s is er steeds vrije mogelijkheid tot aankopen.

’s Middags van Damery naar Épernay, waar iedereen vrij is om ergens een middagmaal te gebruiken.

We rijden in de late namiddag huiswaarts met nog een sanitaire tussenstop waar we nog iets kunnen nuttigen om zo onze reis af te sluiten.

Dit programma kan, buiten onze wil om, nog te allen tijde gewijzigd worden.

Deelnameprijs voor dit weekend: 299,00 euro per persoon, op basis van een dubbele kamer. Voor een single kamer is een opleg van 50,00 euro.

Annulatie verzekering: 10,00 euro p.pers. via de busmaatschappij (Weidel Tours).

 

De inschrijvingen worden afgesloten op 20 juli. Vergeet ook niet jullie saldo te betalen a.u.b., zie datum op ontvangen bevestiging van Weidel Tours.

 

Inschrijvingen via het secretariaat bij Marcia

 

Verdere inlichtingen bij Robert D’haese: rob.dhaese@telenet.be of gsm: 0497-505.178.

 

Snel inschrijven is de boodschap, want er zijn nog maar een paar kamers beschikbaar.