Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
16/09/2016 - 18/09/2016
Hele dag

Locatie
Zum Goldenen Fässchen

Categorie


Ons weekenduitstap heeft dit jaar plaats van 16 tot 18 september. We logeren in de stad Daun, in het Hotel “Zum Goldenen Fässchen“.gelegen in Duitsland: het gebied van de Vulkaneifel. Aldaar worden er zowel kleine, als grote wandelingen voorzien.

We belopen een deel van het Lieserpfad langs de Lieser, die loopt via Daun over Manderscheid naar Wittlich tot in de Moezel.

Eifel ervaring: Maare – minerale bronnen. Het kuuroord Daun is gelegen in het centrum van de Vulkaneifel, een streek die sterk is beïnvloed door de vulkanische activiteit.

Uniek zijn de drie Daun Maar aldaar, kleine vulkanische meren, bekend als de ogen van de Eifel. De drie Dauner maren omvatten Gemündener Maar, de Weinfelder Maar en de Schalkenmehrener Maar.

Nog meer vulkanische meren in Dauner Volcano Museum, naast de vele informatieborden, foto’s en voorwerpen uit de Vulkaneifel, maar ook van de nog steeds actieve vulkanen van Europa en Azië,met inzichten in de geologische ontwikkeling van de Vulkaneifel.

Onderweg gaan we zeker bij de heen- en terugreis nog een tussenstop inlassen (wordt later nog meegedeeld, waar en hoe.)

Kostprijs in HP = 210,00 € / PP op basis van een dubbele kamer, voor een single is er een toeslag van 20,00 €.

Voor mogelijke extra vragen of inlichtingen gelieve Robert D’Haese te contacteren (+32 (0)497.50.51.78). Robert is onze organisator van het weekend.

Voor al wie mee wil meegaan: gelieve jullie naam zo snel mogelijk op te geven bij Marcia.

Er zijn 22 dubbel kamers + 8 single kamers geboekt, dus wacht niet te lang als je er wil bij zijn. Vol is vol !!!!