Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
11/02/2017 - 18/02/2017
Hele dag

Locatie
Hotel Kaserer

Categorie


 

We verblijven in het landhotel Kaserer op basis van half pension.

Zaterdag 11/2

We vertrekken om 04h30 in de Bergstraat 30 te Belsele bij Rita.

Zondag 12/2

In de voormiddag is iedereen vrij om het dorp te verkennen en een maaltijd vrij te gebruiken in de buurt. Om 13h00 gaan we op weg naar Habach, we wandelen langs Wens, Steinach naar Gasthof Grundelhof. Deze wandeling wordt de smaragdwandeling genoemd omdat in dit dal smaragd en andere mineralen te vinden zijn. Na de rustpauze keren we terug via de Salzach rivier tot in Bramberg.

Maandag 13/2

We rijden met de bus tot in Wald en van daar gaan we te voet verder tot we aan de Krimml waterval komen. We laten ons bekoren door de reusachtige waterval die vanop een hoogte van 1470 meter in drie vervallen een weg zoekt naar het dal. Hopelijk is de waterval bevroren op de dag van ons bezoek want dat geeft een fantastisch zicht. Voor de stappers die de wandeling niet zien zitten, die kunnen met de bus mee tot in Krimml en zo naar de waterval gaan. Er is genoeg tijd voorzien om een rustpost in te lassen en de middagmaaltijd te grbuiken. Als iedereen voldaan is een uitgekeken keren we terug naar ons hotel.

Dinsdag 14/2

We rijden in de richting van Hollersbach op een hoogte van 804 meter en maken een wandeling naar de Kratzenberger See en de wondermooie moerasdelta in het nationale park. We kunnen hier de lift nemen die ons op een hoogte brengt van 1894 meter. Het panorama is bij helder weer fenomenaal. (lift is niet inbegrepen in onze prijs). Daarna gaan we te voet terug naar Bramberg.

Woensdag 15/2 Vandaag gaan we naar Zell am See waar we een wandeling maken op en rond het meer dat 3,8 km lang is en 1,5 km breed. We wandelen over verschillende promenades en hopelijk kunnen we op het meer zelf wandelen. Daarna is er tijd voor een taartje en/of een koffie.

Donderdag 16/2

We maken vandaag een uitstap naar Mayerhofen met zijn leuke winkeltjes en zijn gezellige caféetjes. Maar eerst gaan we wandelen. We gaan op weg naar Hippach, langs de Ziller en eens over de brug trekken we het bos in tot we bij gasthof Alpina een Rustpost tegen komen. Nadien gaan we terug naar Mayerhofen langs de Ziller. Die avond is er ook een fakkeltocht voorzien vanuit het hotel.

Vrijdag 17/2 Vandaag blijven we in het dorp en maken we een wandeling rond Branberg. We genieten van een gebakje en keren terug naar het hotel om onze valiezen te pakken.

Zaterdag 18/2 Na het ontbijt vertrekken we terug richting Belsele, Land van Waes.

 

WAT KOST DIT ALLES:

PRIJS PER PERSOON,IN DUBBELKAMER /HP   625,00 Euro

Supplement single     70 Euro

Annulatieverzekering Aan 2 euro per dag zijnde 16 euro voor deze reis.

Weidel Tours (De Durme Reizen zal u contacteren voor het eventueel afsluiten van de annulatieverzekering).

Onze Wandelmogelijkheden worden aangepast aan de winter en bieden voor elk wat wils.

Reisleiding en info bij Marc van Wichelen

 

We moeten helaas melden dat de reis volzet is en dat we geen inschrijvingen meer kunnen aannemen.