Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
14/01/2024 - 21/01/2024
00:00 - 23:59

Locatie
Hotel Huber Hauchland

Categorie


Beste Stappers,

Onze Winterreis 2024 is volzet. !!!!!!!

 

 

Voor degene die zijn ingeschreven :

Vertrek: zondag 14 januari 2024

Terug: zondag 21 januari 2024

Bestemming: Hotel Huber Hoogland

Ebenerstrasse 9, A-6212, Maurach am Achensee

Prijs in halfpension:

 • 1100 € per persoon in eenpersoonskamer
 • 925 € per persoon in tweepersoonskamer
 • 925 € per persoon in tweepersoonskamer
 • 925 € per persoon in driepersoonskamer

Inbegrepen:

 • – halfpension
 • – gebruik sauna en zwembad
 • – begeleide wandelingen met professionele gids
 • – Bus heen en terug
 • – fooi chauffeur
 • – hotel- en andere taxen

Middagmaal en dranken zijn NIET inbegrepen.., maar Marc zal proberen,  waar mogelijk een gezamelijke maaltijd af te spreken en de afrekening gebeurt sowieso samen met de dranken.

Betaling graag op rekening BE47 9791 6878 7580 op naam van Ledy Broeckx/Blauwvoetkring

Inschrijving pas geldig na betaling! 

Annulatie: Wat bij eventuele annulatie? Dit is de regel…

 • Je krijgt de volledige reissom terugbetaald tot 1 maand voor het vertrek. Dus tot 13 december 2023.
 • Na 13 december wordt 200 € per persoon ingehouden voor de reeds vooraf betaalde onkosten en reserveringen.

Zo, al een 25-tal deelnemers hebben zich reeds aangemeld. Wil je graag ook mee? Niet te lang twijfelen en inschrijven ten laatse voor 15 november!

Belangrijk: Bij inschrijving graag je persoonlijk email adres, je gsm-nummer en een telefoonnummer van het thuisfront voor eventuele noodgevallen. Dat kan via het bijgevoegd invulblad.

Invulblad Winterreis 2024 Maurach.

Indien je het invulblad hebt afgedrukt en ingevuld, gelieve het te versturen naar marcvanwichelen@hotmail.com of naar het adres zoals vermeld op het formulier.

Je kan altijd een formulier aanvragen aan Marc Van Wichelen.

Hierbij het reisprogramma :

Onze reis is volzet en we zijn met 42 die het hotel Hoogland gaan veroveren. We vertrekken op zondag 14 januari. Dit is een aanreisdag.

Maandag: we wandelen vanuit Maurach naar Pertiseau langs een vlakke weg via het meer. We eten daar en na het middagmaal hebben we nog een wandeling naar Atoll. Daar wacht de bus ons op maar wie wil kan ook te voet terug.

Dinsdag: Vandaag met de bus naar Karwendel parkplaats. Van hieruit wandelen we naar Falzethurnalm. Als de tijd het nog toelaat wandelen we verder door in de richting van de Granalalm en terug naar de bus.

Woensdag: We rijden met de bus naar Achenkirch. Van hieruit wandelen we naar het Oberauthal tot de voederplaats voor het wild en van daar richting Gasthof Fischerwier. In de namiddag komen we langs de panoramaweg terug naar Achenkirchen waar de bus ons opwacht.

Donderdag: Met de bus terug richting Pertiseau en van hieruit langs de Seebergsteig naar de Pletzachalm en eventueel nog verder naar de Gernalm en terug naar de bus langs de winterwandelweg.

Vrijdag: gaan we met de bus terug naar Karwendeltaler parkeerplaats. Hier gaan we naar de Feilkopfs en gaan we langzaam naar boven +/- 300 meter hoogteverschil. Na de middagpauze waar we een fantastich panorama hebben keren we terug naar onze vertrekplaats en gaan met de bus terug.

Zaterdag: Vandaag een ritje naar Steinberg, het mooiste einde van de wereld en wandelen door het dorp met zijn aantrekkelijke kerk en Rofanlift. Hier zijn vele kleine restaurantjes en na de middag keren we terug langs de wandelweg tot Kögelbodem waar de bus ons terug opwacht en naar huis brengt.

Zondag: terug naar huis…

 

Zo, dat is ons programma voor de week dat we daar verblijven. Natuurlijk kan dit programma aangepast worden aan de weersomstandigheden. Wij worden begeleidt door Franz, onze professionele wandelgids van Maurach.

Zoals je ziet hebben we ijzers en stokken nodig om alles te overleven…

 

Verdere informatie bekomen jullie in de loop van december met alle gegevens en zij die meegaan graag via mail een seintje waar je opstapt. De opstapplaatsen zijn: ’t Soete Waeslant Entrepotstraat in Sint Niklaas, Botermelkstraat in Sint Niklaas, Brico, Aldiparking in Lokeren en het Crowne Plaza Hotel, Gerard le Grellelaan 10, 2020 Antwerpen.

Met warme wandelgroeten,

Marc Van Wichelen  – marcvanwichelen@hotmail.com