Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
13/07/2018 - 20/07/2018
Hele dag

Locatie
Hotel Suncliff

Categorie


Voor 2018 trekken we met de zomerstappers van de Reynaertstappers de plas over naar Bournermouth in het zuiden van Engeland. We gaan via de Kanaaltunnel richting Dover, om dan verder naar ons toch wel druk badplaatsje aan de andere kant van de Noordzee te rijden.

We verblijven in hotel The Suncliff, op basis van half pension, gelegen op de Eastcliff, op een kwartiertje stappen van het centrum.

Wat we zeker gaan bezoeken is Southampton, waar de nooit in Amerika aangekomen “Titanic” ruim een eeuw geleden is vertrokken. Verder wandelen we in het national park “The New Forest”. In de buurt bezoeken we de ruige rotsen, duinen en cliff-s zoals “Jurassic Coast”, “Old Harry Rock”, The Needles, … al dan niet per overzet. Op al deze uitstappen voorzien wij tochten voor stappers die niet op een mijltje zien, maar ook steeds aandacht voor de anderen.

 

De prijs voor deze reis, inclusief bus, hotel in HP en overtocht is voor een dubbele kamer 660,- per persoon, voor een single kamer is de prijs 690,-

 

We zijn nog ver vooruit, maar gezien we in een badplaats verblijven, en in de zomer aanwezig zijn heb ik nu een aantal kamers tot nieuwjaar kunnen reserveren. We hopen natuurlijk terug op 35 deelnemers.

Wie meer info wenst kan deze steeds bekomen, ook wie graag zou meegaan mag via onderstaande mailadres of telefoon steeds contact opnemen. Dan bezorg ik jullie een inschrijvingsformulier.

 

Jullie zomerreisbegeleider Patrick

ppe67@live.be

0479 336 499