Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
20/07/2019 - 27/07/2019
Hele dag

Categorie


Voor 2019 trekken we met de zomerstappers van de Reynaertstappers naar Frankrijk. Met name naar de streek van de Elzas & de Vogezen.

We hebben een gezellig hotelletje gevonden in Zellenberg. Een 10-tal kilometer van de zusterstad van Sint Niklaas Colmar, en op wandelafstand van de historische stadjes Ribeauville & Riquewihr. Ons hotel “Au Riesling” ligt volledig omgeven tussen de wijngaarden. We verblijven hier op basis van Half Pension.

Wat staat er zeker op het programma: Wandelingen tussen de bergen van de Vogezen, waaronder de beklimming naar Grand Ballon (het dak van de Vogezen). Bezoek aan Gerardmer. Bezoek aan zusterstad Colmar. Wandelingen naar de historische stadjes zoals Kaysersberg, Riquewihr en Ribeauville. Bezoek aan het kasteel van Haut-Koningsbourg. En zoals we gewoon zijn is er steeds de mogelijkheid om grotere afstanden als kortere afstanden te wandelen.

De prijs voor deze reis, inclusief bus met bijna dagelijks rondtrippen, hotel in HP en bezoek aan h et kasteel is voor een dubbele kamer € 690. Er is de mogelijkheid van dubbelbed en apparte bedden.

De toeslag voor een singlekamer is € 15 per overnachting.

Tot begin januari 2019 heb ik met hotel de afspraak om 25-tal kamers gereserveerd te houden. Daarna zal er steeds pas reservatie zijn na bevestiging van beschikbaarheid van het hotel.

Wij hopen terug met een mooie groep te zijn, en wie meer info wenst of reeds wenst in te schrijven kan dit door met mij contact op te nemen.

 

Jullie zomerreisbegeleider Patrick

ppe67@live.be

0479 336 499