Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
15/07/2017 - 22/07/2017
Hele dag

Locatie
Hotel Thüringen Suhl

Categorie


zomerv2Verblijf op basis van Half-Pension in Hotel Thueringen-Suhl

Http://www.hotel-thueringen-suhl.de

Voor de prijs van 625 Euro (geen toeslag voor singlekamer)

 

 

zomerv5

Laatste meldingen voor de zomerreis naar Thuringerwald van 15 juli tot en met 22 juli.

Marc, voor de meesten onder ons een beetje “onze chauffeur”, zal ons veilig naar onze bestemming brengen. Hij zal de 35 deelnemers met zijn gekende autocar van 54 plaatsen vervoeren. Er is dus voldoende ruimte in de bus zodat we zoveel mogelijk iedereen een aangename plaats kunnen garanderen.

We komen samen bij Rita in de Bergstraat te Belsele op 15 juli om 7u45. Nadat we eerst de bagage geladen hebben en dan zelf plaats nemen, hopen we rond 8 uur te vertrekken. Voor de mensen uit het Antwerpse stoppen we rond 8u30 aan het vroegere Cresthotel of de Crowne Plaza. (Voor diegene die daar opstappen graag vooraf een seintje aan ppe67@live.be of 0479/336.499) Daarna gaan we richting Duitsland. Als we de files een beetje kunnen vermijden zullen we in 2 blokken van +/- 4 uur elk, gescheiden door een middagpauze onderweg, in de vooravond aankomen aan ons hotel in Suhl.

Het vervolg van de week is ongewijzigd tegenover vorige uitgave, maar hier nogmaals meegedeeld.

Zondag 16 juli: vrije voormiddag, vrij middagmaal, namiddag stadswandeling Suhl

Maandag 17 juli: Bezoek Eisenach, vrij middagmaal in Eisenach, na het eten brengt de bus ons tot Hohe Sonne, en dalen we langs de 2,5 km lange Drachenslucht. Bijna beneden zijn er 2 mogelijkheden: nog een beetje dalen en met de bus tot de parking van Wartburg, of de volledige klim voor je rekening nemen tot de Wartburg. Ter plaatse in en rond de burcht te bezichtigen.

Dinsdag 18 juli: Bezoek aan Erlebnis Bergwerk Merkers (rondgang en mijnbezoek zijn inclusief), voorafgegaan door kort bezoek aan kuur- en revalidatieoord Bad Liebenstein.

Woensdag 19 juli: Nemen we de Groser Inselberg voor onze rekening. Ook hier de mogelijkheid om gedeeltelijk met de bus te doen. We passeren hier ook de Trussetalwasserfalle.

Donderdag 20 juli: Bezoek aan het historische Gotha, waarna we doorrijden naar het boomkronenpad in het natuurpark Hainich. (het wandelen boven op de kruinen is inclusief). In het natuurpark zijn meerdere mogelijkheden om te wandelen.

Vrijdag 21 juli: Gipferwanderweg wandelen langs verschillende toppen in de omgeving van Suhl.

Zaterdag 22 juli: Terugreis.

Op onze eigen Marobellentocht zal er voor alle deelnemers de nodige info en volledig programma meegegeven worden. Voor de deelnemers overvul je koffer niet, maar zorg dat je alles mee hebt, zeker je goed humeur!

Patrick Peeters en Marc Van Wichelen